Start Ghidul Miresei în Sectorul 3. Primarul Robert Negoiță: Mă bucur că tot mai multe organizații au ca primă opțiune Hala Laminor

05.05.2023

În acest weekend, Hala Laminor, monumentul istoric recent restaurat și modernizat de Primăria Sectorului 3 și totodată cel mai mare spațiu expozițional din România, este gazda celui mai mare târg de nunți din România, „Ghidul Miresei”.

Evenimentul și-a deschis astăzi, 5 mai,  porțile și are peste 100 de expozanți din întreaga țară și din străinătate care au pregătit oferte speciale pentru rochii de mireasă, verighete, invitații, costume de ceremonie și toate serviciile necesare pentru organizarea nunții.

La startul evenimentului a luat parte și primarul Sectorului 3, Robert Negoiță. „Mă bucur că tot mai multe organizații au ca primă opțiune Hala Laminor atunci când se gândesc să organizeze evenimente, expoziții sau alte acțiuni comerciale. Dintr-o ruină, am reconstruit și am redat această construcție minunată comunității și iată, într-un timp foarte scurt, ea își dovedește utilitatea. De asemenea, profit de ocazie, pentru că este un eveniment dedicat în principal tinerilor, și vă transmit că în Sectorul 3 avem multe locuri disponibile în creșe și în grădinițe, pentru că urmează perioada înscrierilor și știu că foarte mulți își pun această problemă”, a transmis acesta.