Hala Laminor din Sectorul 3 va găzdui și în acest an FoodService & Hospitality Expo, cea mai așteptată expoziție dedicată industriei ospitalității și a serviciilor alimentare din România. Timp de trei zile, în perioada 16-18 noiembrie, evenimentul va reuni peste 310 expozanți, dintre care 250 români, 60 internaționali și patru pavilioane de țară.
Expoziția constituie o platformă inedită de networking pentru descoperirea ultimelor tendințe, pe lângă nenumăratele oportunități de afaceri.
Ceremonia de deschidere programată sâmbătă, 16 noiembrie, la ora 10.30
Deschiderea expoziției sâmbătă, 16 noiembrie, va fi marcată printr-o ceremonie care va aduce în fața vizitatorilor prezenți și a expozanților nume importante din industrie și reprezentanți ai autorităților publice, dintre care amintim:
Pentru vizitatori, FoodService & Hospitality Expo reprezintă o oportunitate de a interacționa direct cu experți din domeniul ospitalității, de a urmări demonstrații live și de a participa la workshopuri cu subiecte de actualitate în domeniu. Desigur, oferă acces la produse și echipamente inovatoare care pot transforma și optimiza afacerile lor. În cadrul celor patru pavilioane internaționale, vizitatorii pot explora perspective globale și tendințe internaționale adaptate pieței locale. În plus, expoziția oferă un spațiu ideal pentru networking, atât pentru cei care doresc să-și extindă portofoliul de contacte, cât și pentru cei care caută noi oportunități de colaborare.
Pentru expozanți, prezența la FoodService & Hospitality Expo este o oportunitate de a-și etala produsele și serviciile într-un cadru profesionist și organizat. Este șansa de a întâlni potențiali parteneri de afaceri, de a înțelege mai bine piața și preferințele consumatorilor și de a-și dezvolta imaginea și brandul într-un context relevant.
Ce aduce nou această ediție
FoodService & Hospitality Expo se remarcă prin extinderea spațiului expozițional, dublat față de ediția anterioară, pentru a găzdui o gamă largă de participanți și evenimente conexe. Pe parcursul celor trei zile, vizitatorii vor putea urmări demonstrații live realizate de renumiți chefi sau sesiuni de workshop pe teme variate: de la tendințe de design interior în HoReCa, la inovații în tehnologie pentru sectorul ospitalității. Programul complet al evenimentelor poate fi consultat aici, dar iată la ce vă puteți aștepta:
Sâmbătă, 16 noiembrie
Duminică, 17 noiembrie
Luni, 18 noiembrie
Arena bucătarilor, una dintre provocările mult așteptate
Printre manifestările din cadrul evenimentului, revine o competiție culinară cu succes la public „Arena bucătarilor” (ediția a XIII-a). Competiția reunește cei mai buni bucătari din România care vor avea oportunitatea de a-și pune în valoare priceperea și măiestria în arta gătitului, în fața unui juriu internațional.
Dieta mediteraneană, vedeta tendințelor culinare
Tot în cadrul evenimentului, va fi lansată cea de-a IX-a ediție a „Săptămânii bucătăriei italiene în lume”, în prezența doamnei Valeria Baistrocchi, vice-ambasador al Italiei la București. Tema ediției din acest an este „Dieta mediteraneană și bucătăria noastră la origini: Sănătate și Tradiție”.
Cunoscutul Antonio Passarelli va fi prezent cu o demonstrație culinară dedicată „Bucătăriei tradiționale italiene și exigențelor vieții moderne”. Anul acesta dieta mediteraneană a fost reconfirmată, pentru cel de-al șaptelea an consecutiv, ca fiind cea mai bună dintre cele analizate de US News & World Report, pentru prevenirea maladiilor cronice și pentru sustenabilitate.
FoodService & Hospitality Expo se anunță a fi cel mai important eveniment al anului pentru profesioniștii din industria ospitalității. Totodată, este singurul târg de profil din țara noastră care oferă acces la o gamă largă de soluții pentru derularea eficientă a unei afaceri în HoReCa.
Serviciul Presă